La ce sa te astepti cand ne treci pragul?

Fiind angajati pentru excelenta si calitate, Clinica stomatologica Cubic Dent este dotata cu aparatura de ultima generatie. Ne-am dorit sa alegem tot ce este mai bun din respect atat pentru noi cat si pentru pacientii nostrii. Clinica stomatologica Cubic Dent detine aparatura de ultima generatie pentru a putea efectua cele mai importante interventii stomatologice la standarde cat mai inalte oferind pacientilor nostrii calitate mai presus de cantitate. Sterilizarea se face conform standardelor, respectand cel mai inalt nivel de siguranta pentru pacienti, cu ajutorul autoclavului de DentalX Dxp Domina.

Unitul Dentar

Reprezinta cel mai important punct de interes al unui cabinet stomatologic. Clinica stomatologica Cubic Dent detine in ambele cabinete unituri dentare SIGER U200 echipat cu turbina BLACK PEARL ECO si micromotor fara perii, pe inductie magnetica MCX LED de la Bien Air.  Unitul dentar SIGER U200 reuneste design-ul atractiv, tehnologia de ultima generatie, performanta, fiabilitatea si calitatea optima pentru a indeplini cerinte de ultimă ora in materie de practica dentara. Datorita design-ului, materialelor de calitate folosite in constructia unit-ului, cat si a finisajelor de exceptie, SIGER U200 îndeplineste normele europene in materie de igiena, protectia mediului si siguranta.

 

 

Sterilizator

Sterilizarea in cabinetul stomatologic este prioritatea principala pentru clinica noastra. Sterilizarea in cadrul Cubic Dent se face conform legislatiei in vigoare respectand cele mai inalte standarde de calitate. Pentru o sterilizare eficienta folosim Autoclavul DentalX Dxp Domina. Autoclavul indeplineste cele mai noi standarde internationale si a trecut cele mai dificile teste de sterilizare (testul Bowie&Dick si testul Helix). Toate etapele si ciclurile de sterilizare sunt controlate de microprocesor, astfel se elimina riscul de eroare umana si ajuta la monitorizarea procesului de sterilizare.

 

Autoclav DentalX Dxp Domina

Micromotor endodontic

Micromotorul VDW SILVER RECIPROC ofera medicului specialist endodont posibilitatea de a realiza tratamente de canal corecte si complete intr-un timp mult mai redus decat prin varianta clasica manuala si cu o siguranta mult sporita. In acest fel, confortul pacientului creste atunci cand se realizeaza tratamentul de canal in cadrul clinicii Cubic Dent.

 

 

Micrormotor endodontic VDW Silver Reciproc

Lampa fotopolimerizare

Reprezinta una dintre cele mai importante piese din unitul dentar necesara pentru intarirea obturatiilor (plombelor) din compozit. Aceasta faciliteaza trecerea compozitului din stare semisolida in stare solida. Evoluţia tehnologiei LED a dus la apariţia lămpilor de fotopolimerizare LED care ar trebui sa fie prezente in orice cabinet de medicina dentara. Lampa de fotopolimerizare WOODPECKER ofera o mare versatilitate specialistului din cabinetul stomatologic in realizarea plombelor cu o mai mare eficienta.

 

 

Lampa fotopolimerizare

Trusa Implantologie 

Instrument indispensabil in tratamentul de implant dentar in clinica stomatologica Cubic Dent din Bucuresti. In acest moment folosim cu precadere produsele MEGAGEN, care prezinta un raport calitate – pret extrem ridicat. Medicul specialist implantolog al clinicii noastre acorda o importanta deosebita implantului dentar AnyRydge. Acesta oferă solutii pentru inlocuirea oricarui dinte lipsa fara a conta calitatea osului existent la pacient. Acest tip de implant dentar ofera o mare rezistenta in timp. Datorita caracteristicilor sale, inserarea implantului AnyRidge este individualizata necesitand un numar scazut al interventiilor chirurgicale.

 

Trusa implantologie - implant dentar megagen bucuresti

Aspirator chirurgical

Aspiratorul chirurgical mobil ASPINA, ofera libertate medicului stomatolog, asigurand o ergonomie crescuta.
Este utilizat in interventii stomatologice unde este necesara o absortie puternica (ex. inserarea implantului dentar, chirurgie dento-aleveolara, tratament endodontic)
Aspirator mobil ASPINA

Fiziodispenser

Fiziodispenserul ajuta medicul specialist chirurg dento-alveolar sa creeze alevolele necesare inserarii implantului in os. Fiziodispenserul Nouvag MD11 cu Led utilizat in cadrul clinicii Cubic Dent este unul dintre cele mai performante. Acesta foloseste ser fiziologic pentru a exclude posibilitatea necrozei osoase din timpul procesului.
Fiziodispenser implant dentar
(C) Copyright 2019 - toate drepturile rezervate ImplantDentarBucuresti.ro
Dezvoltat de Seoinvest in colaborare cu CubicDent